Interim management

Zoekt u een interim manager die uw organisatie en de daarbij horende uitdagingen snel doorziet, die doelgericht kan structureren en organiseren, mensen daarin meekrijgt en die ook nog eens verstand heeft van techniek? Dan helpen wij u graag.

Specialist industrieel management

Met ons uitgebreide netwerk van industrieel managers en ons eigen projectmanagement team zijn wij in staat om snel te schakelen en een passende manager ad interim voor uw organisatie in te zetten. Gedegen managers met een technische of technisch bedrijfskundige achtergrond, die in staat zijn om in korte termijn uw organisatie te doorgronden en het verschil te maken. Van senior projectmanager tot manager engineering. Van R&D directeur tot plantmanager.

Kwaliteit voorop

Gezien de sleutelpositie die een interim manager speelt zet ATMG uitsluitend managers in die aantoonbare successen hebben geboekt in een werkveld dat aansluit bij uw branche. ATMG laat niets aan het toeval over en doorloopt met iedere nieuwe kandidaat een zorgvuldig selectietraject met een diepte-interview en een uitgebreide pre-employment screening. Zo bent u verzekerd van een optimale match, een korte opstartfase en een maximale kans op succes.

Technische ondersteuning

Mocht u tijdens een project technisch inhoudelijke support nodig hebben, dan kunnen snel en flexibel engineers van zusterbedrijf AKOS worden ingeschakeld. Een ingenieursbureau dat al sinds 1969 een gedegen partner is voor de industrie als het gaat om productietechniek en productontwikkeling.

Referenties

De afgelopen jaren hebben wij uiteenlopende interim opdrachten bij hoogstaande technische bedrijven tot een succes gebracht. Kijk op onze referentiepagina voor een aantal voorbeelden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze dienstverlening u kan bieden? Maak eens kennis met één van onze consultants!