Management search

Inspirerende managers die sturing geven aan technische innovaties staan aan de basis van het succes van een industriƫle onderneming. Werving en selectie van deze schaarse doelgroep is een kritisch proces dat je dan ook beter kunt overlaten aan een specialist.

Focus op managers voor de industrie

Door een heldere focus op industrieel management en door gebruik te maken van het grote netwerk dat wij binnen de industrie hebben opgebouwd vanuit ons ingenieursbureau AKOS, zijn we in staat om snel de beste kandidaten voor u te werven en te selecteren.

Klantspecifieke aanpak

Met een maatwerk aanpak wordt het hele traject van analyse tot nazorg naar uw specifieke wensen ingericht. Ook kunnen we een ervaren management consultant voor u inzetten voor on-the-job coaching.

Bewezen kwaliteit

In de afgelopen jaren hebben wij tientallen bemiddelingen succesvol afgerond. Door het vertrouwen in onze kwaliteiten bieden wij daarom een garantieregeling. Met de garantieregeling wordt het grootste deel van ons honorarium gecrediteerd als het dienstverband van de kandidaat na een jaar niet wordt verlengd.

Benieuwd wat ATMG voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een kennismaking!