Coaching

Extra support tijdens het inwerktraject kan helpen om de manager sneller en beter op niveau te krijgen. ATMG biedt hiervoor on-the-job coaching aan door een ervaren management coach.

Heeft u te weinig tijd of capaciteit voor een gedegen begeleiding of inwerktraject? Dan kan dit met name in de beginfase onnodig tot vertraging of problemen leiden. Met de juiste begeleiding zal de manager sneller waarde toevoegen aan uw bedrijf.

Daarom biedt ATMG on-the-job coaching aan. Op basis van een maatwerk coachingstraject wordt de nieuwe manager begeleid bij het opstartproces en voorzien van persoonlijk advies om zo goed mogelijk aan te sluiten bij het bedrijf, de cultuur en de afdeling.

Met de juiste begeleiding zal de manager sneller waarde toevoegen aan uw bedrijf.

In het geval dat een technisch inhoudelijke kandidaat doorstroomt naar een management functie is het ook van belang een goede begeleiding te bieden. Wij kunnen helpen bij het vormen van de juiste leiderschapsstijl en bij het hanteren van begrippen als scrum, agile en lean werken.

Mocht een nieuwe manager juist op technisch inhoudelijk vlak kennis missen dan kan ATMG daarin ook ondersteuning bieden, vanuit ons ingenieursbedrijf AKOS of met externe partners.