Ons verhaal

ATMG is ontstaan vanuit ingenieursbureau AKOS. Door de combinatie met het ingenieursbureau heeft ATMG een unieke propositie met een heldere focus op industrieel management.

Groei door vertrouwen

Al sinds 1969 is AKOS als werktuigbouwkundig ingenieursbureau een gevestigde naam binnen de industrie en heeft daarmee een ongekend groot en gevarieerd netwerk opgebouwd van industrieel managers. Door slim gebruik te maken van dit netwerk en veel te investeren in een krachtig recruitmentteam, wist AKOS steeds meer klanten te verrassen door voor schijnbaar moeilijk in te vullen posities snel de juiste mensen te vinden.

In toenemende mate deden klanten van AKOS een beroep op haar netwerk van managers met een technische achtergrond. Om deze dienst verder uit te bouwen is in 2018 ATMG opgericht, wat staat voor AKOS Technical Management Group.

ATMG kent de wereld van techniek en industrie vanuit de inhoud.

Unieke propositie

Door de combinatie met het ingenieursbureau heeft ATMG een unieke propositie met een heldere focus op industrieel management. Als geen ander kent ATMG de wereld van techniek en industrie en weten onze consultants feilloos te voorzien in de behoefte aan ervaren managers met een technische of technisch bedrijfskundige achtergrond. Zowel ad interim als structureel.

Zelfs onze bedrijfscultuur sluit naadloos aan bij onze doelgroep: geen dure maatpakken, luxe kantoorvilla’s en opgeklopte verhalen bij ATMG, maar een no-nonsense benadering waarbij het draait om de inhoud, de relatie en het vertrouwen.