Visie en Missie

De Nederlandse industrie behoort tot de wereldtop als het gaat om innovatie en technologische ontwikkeling. Aan de basis van dit succes staan bevlogen technici en technisch bedrijfskundigen, die aansprekende nieuwe producten en efficiënte productieprocessen ontwikkelen en die complexe bedrijfsprocessen optimaliseren.

Visie

Om technische en bedrijfskundige professionals te stimuleren om boven zichzelf uit te stijgen en de complexe uitdagingen binnen de industrie aan te kunnen is inspirerend leiderschap nodig. Leiderschap van bevlogen people managers met passie voor techniek, bedrijfskundig inzicht en gevoel voor commercie. Aan managers die deze eigenschappen in huis hebben is binnen de Nederlandse industrie een grote behoefte. Zowel voor interim projecten als op structurele basis.

Het is onze missie om de industrie te voorzien in de behoefte aan inspirerende managers.

Missie

Het is onze missie om de industrie te voorzien in de tijdelijke en permanente behoefte aan inspirerende managers, die een sleutelrol spelen bij de ontwikkeling van innovatieve technische producten, markten, productie- en bedrijfsprocessen.

Door een heldere focus op de industrie en de nauwe samenwerking met ingenieursbureau en zusterbedrijf AKOS, heeft ATMG een omvangrijk netwerk van industrieel managers. Dit netwerk, gecombineerd met een krachtig recruitmentteam dat gebruik maakt van de modernste werving- en selectietechnieken en ervaren consultants met kennis van zaken, maakt dat ATMG in staat is om klanten snel en flexibel te voorzien in de tijdelijke en permanente behoefte aan ervaren managers uit de wereld van techniek en industrie.